Szolgáltatásaink

Íme néhány dolog, amit biztosan ránk bízhatsz

Kijelző csere

Leesett kocogás közben? Földhöz vágtad mérgedben? Kiesett a zsebedből munka közben? Esetleg a kisgyerek vágta az asztal sarkához? Mi nem ítélkezünk, ez bárkivel előfordul. Kicseréljük a kijelzőt, és szebb lesz mint új korában!

(Viszont ha nem szeretnél ismét így járni, mindenképp tegyél rá egy üvegfóliát, és egy szép tokot)

Akkumulátor csere

Ha telefonod hamarabb éri el a 100-ról 0-át, mint egy versenyautó a 0-ról 100-at, előfordulhat hogy az akkumulátor kezdi feladni a szolgálatot. De ne aggódj, kicseréljük, és ismét bújhatod a közösségi médiát reggeltől estig konnektor és töltő nélkül.

(Ha kíváncsi vagy mi okozhatta ezt a problémát, nézd meg a Tippek menüt, hogyan kerüld el, hogy az új akku is hamar bemondja az unalmast.)

kamera javítás

Ha homályos az új selfied, nem találja készüléked a fókuszt a tájképeknél, esetleg leejtetted és betört a kamera, ebben az esetben kicseréljük a kameramodult, és újra lőheted a jobbnál jobb képeket

Szoftveres javítás

Elfelejtetted a feloldó kódot? Letöltöttél valamit amit nem kellett volna? Akad a mindennapi használat során? Lefagy? Esetleg nem tudod telepíteni az új frissítést? Ezek közül egyik sem, de úgy érzed valami nem stimmel? Keress meg minket, és mindent megteszünk azért, hogy adatvesztés nélkül a lehető legjobb formát hozzuk ki készülékedből!

Töltőcsatlakozó csere

Ha készüléked nem tölt megfelelően, nagyon lassan tölt, kiesik a töltőkábel,  vagy a töltőt sem tudod esetleg teljesen bedugni, ne adj Isten úgy érzed. hogy a csatlakozó leszakadt add le hozzánk, és ismét olyan lesz, mint ha most vetted volna ki a dobozából.

Hangszóró csere

Ha készüléked nem úgy csörög mint régen, recseg, nem hallod az ébresztőt, vagy nem tudsz zenét hallgatni, könnyen lehet, hogy a hangszóród elfáradt az idők során. Kicseréljük a hangszórót, és újra üvölthet az ébresztő, és düböröghet a zene!

Adatmentés

Ha elakadtál, hogyan költözz a régiből az új telefonodba, vagy csak szeretnél egy biztonsági mentést egy hard-drivera, esetleg megtelt a tárhelyed és törölnéd a felesleges dolgokat, vagy a töredékfájlokat, fordulj hozzánk bizalommal.

Szakszerű készüléktisztítás

Recseg a hangszóró? Torz a mikrofon? A töltőcsatlakozó tele van szösszel? Esetleg jobban melegszik a kelleténél? Nem kell a legrosszabbra gondolni! Sok esetben elég egy alapos tisztítás, és máris is minden úgy működik ahogy kell.

Ha nem találod amit keresel, ne add fel! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mindenben próbálunk segíteni!

Készüléked a szívügyünk!

Ne bízd amatőrökre készüléked javítását!

Fordulj megbízható szakemberekhez, akik garanciát vállalnak munkájukért!

Scroll to Top